spot_img
spot_img

Politie houdt twee rovers aan na beroving

Atualizado há

- Publicidade -

De politie heeft twee rovers in de kraag kunnen vatten nadat ze een beroving hadden gepleegd aan de Martin Luther Kingweg. Ze hadden namelijk een geldtrommel uit een auto gestolen en zijn toen meteen gevlucht. Het gaat hier om Joël M. en Renato J., beiden 32 jaar oud, die woensdagochtend door politieambtenaren van het bureau Livorno, met assistentie van leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), zijn aangehouden. De politie van Livorno kreeg op woensdagochtend 18 september de melding van het Command Center, dat aan de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van een Cars Center, een beroving had plaatsgevonden.

Volgens verklaring van de benadeelde stond zijn auto in de bovengenoemde weg geparkeerd. Twee mannen hebben de geldtrommel uit zijn auto weggenomen om vervolgens in een voertuig te stappen waarmee met hoge snelheid is weggereden. Die twee dieven zouden naderhand Joël M. en Renato J. blijken te zijn.

De benadeelde zette de achtervolging in, waarbij hij naar het Command Center belde om de diefstal door te geven en om aan te geven dat hij de dieven achterna reed. Op een bepaald moment verloor de bestuurder van de vluchtauto de controle over de besturing van dat voertuig. Het gevolg was dat de vluchtauto twee elektriciteitsmasten ramde alvorens tot stilstand te komen.

- Publicidade -

Het gelukte Renato om uit het voertuig te stappen, waarna hij het hazenpad koos met een deel van het gestolen geld. Joël kon niet vluchten, omdat hij bekneld zat in het voertuig. Hij heeft vermoedelijk een beenfractuur opgelopen. De politie, die inmiddels ter plaatse was gearriveerd, zorgde ervoor dat Joël uit de auto werd gehaald en naar het ziekenhuis werd overgebracht om medisch behandeld te worden.

Ondertussen werd het gebied door de plaatselijke politie en collega’s van het RBTP uitgekamd op zoek naar Renato. Hij werd aangetroffen en aangehouden in een bosschage in de Botromakiweg in het ressort Livorno.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Joël M. en Renato J. in verzekering gesteld ter zake diefstal. De politie van Livorno heeft deze zaak ondertussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Het vermoeden bestaat dat Joël en Renato meer op hun kerfstok hebben.

De geldtrommel en het geld zijn terecht. Het is verwachtbaar dat die zo snel als mogelijk teruggegeven zullen worden aan de rechtmatige eigenaar.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: