spot_img
spot_img

Politie houdt moeder aan voor mishandeling; filmpje is viraal gegaan op sociale media

De politie heeft een moeder die haar 10-jarige dochter heeft mishandeld aangehouden.

Atualizado há

- Publicidade -

De 31-jarige Saskia K. is op vrijdag door de politie van Zanderij op haar woonadres opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Via sociale media is een filmpje viraal gegaan waarbij te zien is hoe zij haar dochter mishandelt, die aan handen en voeten gebonden is. Een broer van de vrouw kreeg dat filmpje ook te zien en die ondernam gelijk acties. Hij stapte naar de politie van Zanderij en deed melding van het gebeurde.

De politie van Zanderij pakte de zaak gelijk aan wat erin resulteerde dat de moeder is opgespoord en aangehouden. Het slachtoffer is haar 10-jarige dochter. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer geen zware lichamelijke letsels heeft overgehouden aan de mishandeling. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar gekomen dat Saskia haar dochter een afranseling heeft gegeven omdat het meisje gezegd heeft dat zij van haar vader houdt, de ex-man van Saskia. Nadat Saskia die mishandeling had vast gelegd stuurde zij dat filmpje naar haar ex- man om hem te pijnigen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal besloten worden als Saskia, K. hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld. De handelingen van de verdachte Saskia valt ook onder huiselijk geweld.

- Publicidade -

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: