Publicidade

De 31-jarige Saskia K. is op vrijdag door de politie van Zanderij op haar woonadres opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Via sociale media is een filmpje viraal gegaan waarbij te zien is hoe zij haar dochter mishandelt, die aan handen en voeten gebonden is. Een broer van de vrouw kreeg dat filmpje ook te zien en die ondernam gelijk acties. Hij stapte naar de politie van Zanderij en deed melding van het gebeurde.

De politie van Zanderij pakte de zaak gelijk aan wat erin resulteerde dat de moeder is opgespoord en aangehouden. Het slachtoffer is haar 10-jarige dochter. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer geen zware lichamelijke letsels heeft overgehouden aan de mishandeling. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar gekomen dat Saskia haar dochter een afranseling heeft gegeven omdat het meisje gezegd heeft dat zij van haar vader houdt, de ex-man van Saskia. Nadat Saskia die mishandeling had vast gelegd stuurde zij dat filmpje naar haar ex- man om hem te pijnigen.

Publicidade

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal besloten worden als Saskia, K. hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld. De handelingen van de verdachte Saskia valt ook onder huiselijk geweld.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar