spot_img
spot_img

Politie houdt gasbomdieven aan

Atualizado há

- Publicidade -

De 39-jarige Patrick Z. en de 36-jarige Eric B. zijn door de politie aangehouden voor het stellen van twee gascilinders. De twee verdachten werden op 11 juni tijdens een algeheel controle in de ochtend aan de Kleine Saramaccastraat gestopt door politie van het ressort Centrum.

De twee verdachten zaten in een voertuig en hadden in hun bezit twee gascilinders. De twee gascilinders van 28 lbs zijn door de politie in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat de cilinders van misdrijf afkomstig zijn. Patrick en Eric kunnen namelijk geen zinnige verklaring geven met betrekking tot de twee gascilinders die in de auto zijn aangetroffen. De politie heeft ook gereedschappen in de auto aangetroffen die vaak door criminelen gebruikt worden om onder andere sloten kapot te maken.

Patrick en Eric zijn aangehouden op verdenking van onder andere gekwalificeerde diefstal en heling en zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Centrum. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de twee mannen hangende het onderzoek in verzekering gesteld. In het belang van het onderzoek is ook het voertuig, waarin zij zich in bevinden, in beslag genomen.

- Publicidade -

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: