De politie heeft in het weekend tijdens haar politieactie ‘HOOP’ drie verdachte die ervan verdacht worden drugs te verkopen aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten door de politie in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De illegale drugs soorten die bij hen is gevonden zijn in beslag genomen

Het gaat in deze om ene 27-jarige Dion, B. die door de politie van het ressort Centrum werd aangehouden. De politie van het ressort Centrum heeft in de nacht van zaterdag 08 juni op zondag 09 juni op diverse locaties in het district Paramaribo acties uitgevoerd. In het politie ressort Flora werd een drugsverkoop locatie aangedaan en op die plek is Dion, B. aangehouden nadat hij hasj in zijn bezit had.

De 19-jarige Prince, M. en de 23-jarige Marvin,K zijn eveneens aangehouden worden tijdens invallen van de politie op verschillende locaties in het politie ressort Geyersvlijt. Prince had hasj en yammi in zijn bezit terwijl bij Marvin “sukru” en een XTC pil gevonden zijn geworden.

Foto: KPS

Comentar

Comentar