spot_img
spot_img

Politie bericht over neergestortte Cessna

Atualizado há

- Publicidade -

Leden van de Forensische Opsporing zijn bezig met een technisch onderzoek om vast te stellen wat vervoerd is in het vliegtuig dat dinsdag haast volledig uitgebrand gevonden werd in het district Para.

Rechercheurs van de Narcotica Brigade kregen in de middag van dinsdag 30 april de melding, dat een vliegtuig was neergestort in het district Para en wel achter een particuliere racebaan. Het vliegtuig vloog boven Surinaams grond gebied zonder toestemming van de daartoe bevoegde autoriteiten.

ADVERTENTIE

Na de melding ging een onderzoeksteam bestaande uit politieambtenaren van de afdelingen: Narcotica Brigade, Kapitale Delicten, Forensische Opsporing, RBT Midden en de politie van Paranam naar de opgegeven locatie voor onderzoek. Leden van het Arrestatie-Team begaven zich ook ter plaatse.

- Publicidade -

Het vliegtuig was nagenoeg geheel afgebrand. In de directe omgeving van het vliegtuig werd het lijk van een man aangetroffen die vermoedelijk de 47-jarige piloot moet zijn geweest. Het vermoeden bestaat dat deze man de piloot was. Op het ontzielde lichaam zijn onder andere persoonlijke bescheiden aangetroffen. Daaruit bleek dat de man in leven de Braziliaanse nationaliteit bezat.

De politie vermoed dat het vliegtuig gebruikt werd om illegale en/of criminele activiteiten te ontplooien. Een zo’n criminele activiteit is drugssmokkel. Politie ervaring leert dat criminelen via vliegtuigen illegale drug zoals cocaïne Suriname binnen smokkelen.

Foto: Facebook

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: