spot_img
spot_img

Pertjajah TV krijgt tóch vergunning voor car audio battle

Atualizado há

Voor de zaterdag 28 februari te houden car audio battle show in het partijgebouw van Pertjajah Luhur (PL), heeft het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost tóch vergunning verleend aan Pertjajah TV.

 

De show werd op 1 februari door de politie stopgezet aangtezien sommige van de deelnemers gestolen accu’s bij zich hadden. Nadat telecommunicatiebedrijven aangifte gedaan hadden van diefstal van een aantal accu’s heeft de politie een onderzoek gestart. De districtscommissaris (dc) van Paramaribo Noord Oost, Jerry Miranda, vond het bovendien niet in de haak dat er reclame werd gemaakt, terwijl er geen vergunning was gegeven voor de show. Miranda heeft zijn misnoegen hierover duidelijk laten blijken.

 

Bronto Somohardjo, organisator van de show, gaf naar aanleiding daarvan aan dat de dc rancuneus bezig was tegen de partij. Dit, terwijl de dc benadrukte dat hij slechts vergunning zou worden verstrekken als er een positief advies was uitgebracht door de politie. Hij gaf aan dat de regels gehandhaafd moesten worden.

 

“Wij hebben de vergunning nu gekregen en zijn er blij mee”, aldus Somohardjo, voorzitter van PL. Volgens hem is er veel belangstelling voor de show.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App