spot_img
spot_img

Personenverkeer met Brazilië en Guyana gesloten

Slechts repatrianten met quarantainemaatregelen worden toegelaten

Atualizado há

- Publicidade -

Per heden 23 januari is personenverkeer met Brazilië en Guyana gesloten. Dit deelde de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, tijdens een Covid-19 persconferentie. Hij kondigde verscheping van de maatregelen aan. Zo zal de bewaking van de gesloten landsgrenzen wordt opgevoerd aangezien import van Covid-19 varianten, met name uit Brazilië, een gevaar vormt.

Uiteraard zullen slechts repatrianten met quarantainemaatregelen worden toegelaten. De grens via de lucht is dus uitsluitend geopend voor essentieel personenverkeer, mits wordt voldaan aan de voorwaarden en protocollen specifiek geldend voor het desbetreffend land waaruit de persoon rechtstreeks afkomstig is; en uitsluitend nadat de persoon vooraf goedkeuring heeft gekregen van de daartoe bevoegde Surinaamse autoriteiten om af te reizen, waarbij het essentieel karakter van de te maken reis zal worden beoordeeld.

Binnenlandse vluchten zijn uitsluitend toegestaan voor cargo, repatriatie van gestrande passagiers en voor medische noodgevallen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: