spot_img
spot_img

Personeel Telesur werkt weer normaal

Atualizado há

- Publicidade -

De bond bij Telesur heeft haar actie opgeheven. Dit gebeurde nadat de bond en directie vrijdagavond zijn verschenen voor de Bemiddelingsraad waar de eisen en knelpunten zijn besproken geworden. Ook de actie bij de bond bij de Douane blijft opgeschort na een onderhoud met de president Desi Bouterse.

De voorzitter van de bond bij de Douane, Joyce de Vlugt, geeft tegenover LPM News te kennen dat de president de zaak van het vervangen van de douanerecherche en het subhoofd per direct on hold zet. Wanneer minister van Financiën weer in het land is, zullen partijen deze zaak bespreken. De bond hoopt op een positief resultaat.

De bond bij het Telecommunicatiebedrijf Telesur was eerder in actie gegaan omdat de directie haar collectieve arbeidsovereenkomst (cao) niet wilde inwilligen, waarbij het personeel in aanmerking komt voor een loonsverhoging van 15 procent met behoud van toelagen. De directie heeft de bond duidelijk gemaakt dat het niet haalbaar is voor het bedrijf om een salarisverhoging van 15 procent met behoud van toelagen toe te kennen. Dit terwijl de directie van Telesur de bond de situatie van het bedrijf heeft voorgehouden en het bedrijf in 2016 geen winst heeft kunnen boeken.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: