spot_img
spot_img

Personeel SLM wil aanpassing salaris

SLM bond eist uitbetaling op basis van unificatie koers.

Atualizado há

- Publicidade -

De bond bij de Surinaamsche Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft tijdens een gister gehouden persconferentie latenw eten dat het personeel geen loonsverhoging wil maar een loon aanpassing. Jermaine Kerk van de bond legt uit dat de salarissen een dollar component heeft. De bond wil slechts dat de salarissen conform de US$ koers wordt uitbetaald.

Kerk maakte duidelijk dat het personeel in 15 jaren tijd slechts een keer voor een loonsverhoging in aanmerking is gekomen en dat was een verhoging van tussen de 3 en 5 procent. Het personeel heeft haar hoofd nog net boven water kunnen houden doordat de dollarkoers ieder keer meegaat met de inflatie. Kerk geeft aan dat het personeel ieder keer wordt voorgehouden dat het niet goed gaat met SLM en dat er geen geld is om een loonverhoging toe te kennen.

Ongeacht de omstandigheden heeft het personeel haar werk gedaan en wordt ieder keer de dupe van het geheel want zij moet inleveren. Het personeel wil haar salaris uitbetaal krijgen volgend de koers van SRD 14,29. Kerk zegt ook dat de SLM een chronisch managementprobleem heeft omdat het ieder keer hetzelfde probleem is.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: