spot_img
spot_img

Personeel ‘s Lands Hospitaal hield prikactie

Atualizado há

Op maandag 19 januari heeft minister Michel Blokland van Volksgezondheid de groep stakende verpleegkundigen van ’s Lands Hospitaal ontvangen. De leden van de Bond Personeel ‘s Lands Hospitaal (BPLH) hielden een prikactie gehouden, aangezien ze van mening zijn dat hun bond dient te worden geaccepteerd door de directie van het ziekenhuis. 

 

De BPLH eist dat de directie de prestatie- en kleding toelage uitbetaalt, aldus bondsvoorzitter van de BPLH Imro Edam. Aangezien de directe van ‘s Lands Hospitaal tot nu toe niet heeft gereageerd op het schrijven van de bond, begaven de verhitte personeelsleden zich via het binnenterrein, naar de achterstoep van het ministerie van Volksgezondheid. De petitie werd voorgelezen met daarin de diverse knelpunten.

 

Blokland beloofde aandacht te schenken aan de situatie.  De bewindsman gaf echter geen garantie dat dit probleem op korte termijn kan worden opgelost, maar het zal naar zijn zeggen ook geen maanden duren. Vakbondsaangelegenheden regarderen volgens Blokland niet het ministerie, maar hij zegde toe de situatie te zullen aankaarten bij de directie. Vrijdag 23 januari komt de BPLH weer bijeen om zich verder te buigen over deze situatie.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App