spot_img
spot_img

Personeel Openbare Werken roeren zich

Personeel eist terugdraaien verhoogde benzineprijzen.

Atualizado há

- Publicidade -

Het personeel van Openbare Werken waaronder de leden van de Werknemers Organisatie Openbare Werken (WOOW) zijn zeer ontstemd voor wat betreft de verhoging van de benzine prijzen.  Het personeel vraagt zich af, hoe eind van de maand uit te komen met het loon die zij eind van de maand zullen ontvangen als zij het overgrote deel van het loon moeten besteden aan vervoer om naar en van het werk te gaan.

Voor zij die schoolgaande kinderen hebben zal het nog zwaarder uitvallen wanneer de scholen de komende week weer zullen starten. Zoals bekent zijn de bushouders ook zeer ontstemd voor wat betreft de benzine verhoging een paar dagen nadat zij overeen zijn gekomen voor nieuwe tarieven op de oude benzine prijs, verwachtbaar is dat de bushouders opnieuw aan tafel zullen gaan voor nieuwe tarieven, dat zal maken dat het betalen van openbaarvervoer een zware gat zal slaan in het loon van de werkende klasse.

Indien de brandstofprijs niet wordt teruggedraaid zal de W.O.O.W. er niet voor schromen haar leden op te roepen om elke protestactie tegen de hoge brandstof prijzen te ondersteunen die ongetwijfeld zullen zorgen dat alle prijzen van diensten en goederen aangepast zullen worden.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: