spot_img
spot_img

Partiële lockdown maatregelen met nog 14 dagen verlengd

De president, Desiré Delano Bouterse, heeft in een toespraak aangekondigd dat de huidige partiële lockdown maatregelen met nog 14 dagen worden verlengd.

Atualizado há

- Publicidade -

De president geeft verder aan dat de publieke gezondheidsmaatregelen van kracht blijven. De grenzen blijven  eveneen gesloten terwijl de controle verder wordt opgevoerd. Hij geeft aan dat al 4 maanden lde wereld onder het juk lijst van het corona-virus. “We zien dagelijks op televisie door welk lijden de internationale gemeenschap heeft moeten gaan. Dit lijden hebben wij, door de steun van de Almachtige en door uw positieve medewerking als gemeenschap, voor Suriname kunnen besparen”, stelt de president.

Lees ook:

Hij geeft verder aan dat de maatregelen effectief werken. Het virus heeft Suriname goed onder controle. De president zegt dat hoewel overwegend in de kustvlakte het virus goed beheerst is, is er nog steeds een verhoogde dreiging door de recent gerezen situatie aan onze grenzen, zowel Oost, West als in het Zuiden.

De komende twee weken zullen worden gebruikt om een gedetailleerder beeld te hebben van de resultaten van de repatriëring en van de preventiemaatregelen in het binnenland.

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: