spot_img
spot_img

Paramaribo heeft nu superwinkel voor Bouwmaterialen en constructiesector

Atualizado há

In het Noorden van Paramaribo opent binnenkort een modern winkelcentrum de deuren. Het gaat om de “Building Depot Suriname” die aan de Ringweg Zuid 243 staat. Het gebouw is gigantisch en dat niet zonder reden; vrijwel alles dat nodig is voor de bouwsector is te vinden in de zaak die op 4 november om tien uur ’s morgens officieel de deuren opent.

De gedachte achter “Building Depot Suriname” is om de bewoners van Paramaribo Noord en omgeving vrijwel alle bouwmaterialen op een plek te laten betrekken. Hierdoor gaat veel tijd en energie bespaard.

De producten en het materiaal dat verkocht wordt zijn afkomstig uit Brazilië, Europa en de Verenigde Staten en voldoen aan de gewenste kwaliteit van de markt. Het assortiment is gevarieerd en goed voor alle fasen in de bouw; vanaf fundering tot afwerking.

Het nieuwe winkelcentrum is voor Paramaribo een mijlpaal in de handel van bouwmaterialen want naast de uitstekende locatie met gemakkelijke toegang en ruime parkeergelegenheid wordt de dienstverlening naar een hoger niveau getild. Er komen loopbanden om de beweging van klanten tussen de verschillende uitstalpunten te vergemakkelijken en hen te assisteren bij de verkoop van onder andere elektrische en hydraulisch materiaal, verf, gereedschap, generatoren, motorpompen, apparaten, airconditioners, keramiek, sanitair, decoratieve producten en huishoudelijke artikelen. Uniek is ook dat er twee moderne machines zijn geplaatst waar de klant de mogelijkheid heeft om verf te vervaardigen naar zijn eigen gewenste kleur of kleurcombinatie.

De nieuwe onderneming zal op haar eigen manier ook een bijdrage leveren aan de stimulering van de economie doordat er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Verder zullen nieuwe zakelijke kansen zich aandienen in een tijd dat Suriname een moeilijke economische periode ondergaat.

Op 4 november vindt de officiële opening plaats van “Building Depot Suriname” gevolgd door een cocktail party waar de Braziliaanse gemeenschap van harte welkom is om deel te nemen en te leren over de producten, diensten en de kwaliteit die dit nieuw bedrijf te bieden heeft.

Het verslag van LPM NEWS over dit evenement zal zich rechtstreeks richten op de belangen en mogelijkheden voor de Braziliaanse gemeenschap in Suriname

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: