spot_img
spot_img

Panka zegt Cheung moet zetel teruggeven

Atualizado há

Als het aan Ricardo Panka (NDP), fractieleider van Mega Combinatie ligt, zal Noreen Cheung haar zetel terug moeten geven aan de Nationale Democratische Partij (NDP), de partij namens welke ze tot voor kort in De Nationale Assemblee (DNA) zat. Panka zal de NDP-leiding verzoeken haar uit het parlement te verwijderen.

 

De MC fractieleider wil de zetel van Cheung, die donderdag 23 januari uit de fractie van de NDP stapte, middels de Terugroepwet terughalen voor zijn partij. Momenteel zijn deskundigen voor Panka aan het bestuderen hoe groot de kans op succes hiervoor is. Hoewel Panka het standpunt van de NDP leiding hieromtrent niet kent, wil hij (Panka) de zetel in elk geval wel terug.

 

“Natuurlijk heeft het zin om dit te doen. Je kan niet blijven zitten in het parlement met een persoon die via de NDP is binnengekomen en toestaan dat die nu allerlei dingen tegen die partij gaat doen in het college”, gaf Panka vrijdag 23 januari aan.

 

Vanaf donderdag 22 januari kan de coalitie rekenen op zestien leden van de NDP, Palu twee, Nieuw Suriname eveneens twee, Nieuwe Stijl KTPI met twee parlementariërs, Carl Breeveld van DOE en de vijf assembleeleden van A Combinatie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App