spot_img
spot_img

Overheidscrèches vanaf maandag 23 februari gesloten

Atualizado há

- Publicidade -

Op een zondag 22 februari gehouden spoed protestbijeenkomst van de Confederatie voor Organisatie van Landsdienaren (COL) en de Bond Landsdienaren Creches (BLC) is besloten dat de overheidscrèches vanaf maandag 23 februari gesloten zullen zijn.

 

De verdaagde Algemene Ledenvergadering van vrijdag 20 februari zal op maandag 23 februari worden voortgezet en wel in het Abo-gebouw, waar de militairen in 1980 hun verzet plannen hebben beraamd. Dit is volgens COL- voorzitter Hugo Blanker het juiste moment en de juiste plaats om aandacht te vragen voor de situatie van de crècheleidsters.

- Publicidade -

 

Vanaf 2012 is het personeel van de overheidscrèches ontevreden vanwege de onjuiste indeling van het Functie Informatie Systeem van de Overheid (Fiso). Tevens ook vanwege de beschuldiging van ontucht met een peuter door crècheleidsters uit de Mamio creche in 2013.

 

De vorige week heeft de bond van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) een protocol afgedwongen. Ook is er een petitie ingediend bij de president met eerdergenoemde probleemgebieden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: