spot_img
spot_img

Oppositiepartijen praten met achterban over huidige economische ontwikkelingen

Atualizado há

- Publicidade -

Alle politieke partijen van de oppositie hebben dit weekeinde hun achterban geconsolideerd over hoe om te gaan met de devaluatie van de Surinaamse munt en de gevolgen voor de Surinaamse economie.

Van de achterban willen de politieke leiders weten wat van hen verwacht wordt in onder andere De Nationale Assemblee (DNA) en de opstelling naar de regering toe.

Ronnie Brunswijk, voorzitter van oppositiepartij ABOP is verbouwereerd met de verhoging van de koers voor de Amerikaanse dollar. Hij maakt zich zorgen om de gevolgen die het zal hebben voor de bewoners van het binnenland die het al moeilijk genoeg hebben. De brandstofprijzen zullen binnenkort ook aangepast worden en dit zal doorwerken naar alle sectoren en prijzen in het binnenland. Brunswijk wacht op president Desi Bouterse om naar het parlement te komen om tekst en uitleg te geven over de getroffen maatregelen en hoe de gevolgen daarvan opgevangen kunnen worden door de gemeenschap.

- Publicidade -

Het staatshoofd heeft zaterdag een persconferentie belegd waarbij hij daarop is ingegaan maar volgens Asiskoemar Gajadien van de VHP is het parlement de plek waar de president zijn zegje moet doen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: