Oplichter “Pingo” gepakt

Oplichter “Pingo” gepakt

De 46-jarige oplichter Vinodkoemar D. alias “Pingo” die eerder in vrijheid gesteld werd door de politie is weer eens door de recherche van regio Midden aangehouden. Vinodkoemar werd in het eerste weekend van  april door de politie van het ressort Livorno aangehouden en in verzekering gesteld omdat hij twee seniorenburgers had opgelicht.

Hij had de bejaarden opgelicht met geldbedragen in SRD. Vinodkoemar’s vader betaalde de bejaarden terug en na een week werd Vinodkoemar door het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld.

Ondanks dit voorval had Vinodkoemar zijn lesje niet geleerd want na zijn invrijheidstelling ging hij door met zijn oplichtingspraktijken. Ondertussen hebben vijf benadeelden aangifte van oplichting tegen Vinodkoemar gedaan bij de recherche van Politie Regio Midden. Hierdoor werd Vinodkoemar weer opgespoord en aangehouden door de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld ter zake oplichting.

De politie vermoed dat Vinodkoemar meer personen opgelicht heeft dan die vijf die reeds aangifte hebben gedaan. De recherche van Regio Midden, gevestigd op het politiebureau De Nieuwe Grond, roept andere benadeelden op om contact te maken met de afdeling indien zij ook aangifte willen doen. Deze afdeling is te bereiken op het nummer 582050.

Comentar

Comentar