Op Chinees Nieuwjaar, 25 januari 2020, zal het Ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) in samenwerking met de Chinese verenigingen en het bedrijfsleven activiteiten uitvoeren, waaronder een vuurwerkshow op de Wijdenboschburg. Dit spektakel zal om 21.00 uur aanvangen. Hierdoor zal zowel het verkeer over de Wijdenboschburg als het vaarverkeer tussen 20.00 uur – 22.00 uur worden afgesloten.

In samenspraak met de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) betreft de afsluiting van het vaarverkeer een afstand van 300 meter voor en 300 meter na de burg. De autoriteiten vragen belanghebbenden hiermee rekening te willen houden. Het thema van het jaar is “The Chinese and me”. De bedoeling van dit evenement is om toeristen aan te trekken.

PUBLICIDADE / ADVERTENTIE

HI&T is een samenwerking is aangegaan met de Chinese ambassade en de Chinese vereniging om deze viering groots aan te pakken. Naast de vuurwerkshow zullen er ook andere attracties worden gehouden en wel op het onafhankelijkheidsplein zoals een braderie, temple fair en een show van Chinese acrobaten. Daarnaast zal in de congreshal een foto tentoonstelling worden gehouden.

De vuurwerk show, start om 21.00u. De Wijdenboschbrug zal op 25 januari 2020 vanaf 16.00u gedeeltelijk en tijdens het afschieten tussen 20.30u-22.00u volledig worden afgesloten. Samen met de brandweer en het Directoraat Nationale Veiligheid is gekeken naar alle veiligheidsaspecten voor de samenleving.

Foto: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

DEIXE SEU COMENTÁRIO

Por favor digite seu comentário!
Por favor, digite seu nome aqui