spot_img
spot_img

Online service e-visa gelanceerd

Atualizado há

- Publicidade -

De online service van e-visa en e-toeristenkaart is maandag door Vice President Ashwin Adhin in hotel Torarica gelanceerd. Met het aanmaken van een account en het volgen van enkele stappen via de laptop, tablet en smartphone met internetverbinding kan men nu de aanvraag als ook de betaling doen. De opgevraagde reisdocumenten ontvangt men per e-mail.

Luziano Truideman, direkteur Algemeen Beheer Consulaire Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken meldt via het NII dat er al een tijdje hard gewerkt is aan dit onlinesysteem. De digitale versie van de e-visa en e-toeristenkaart zal veel voordelen met zich meebrengen. De afgedrukte documenten namen veel tijd in beslag en gingen gepaard met hoge kosten.

Truideman zegt dat het toepassen van de iDEAL-onlinebetaalmethode ook wordt bekeken. Veel van de Surinaamse diaspora in Nederland maakt al gebruik van de ‘Personen van Surinaamse Afkomst’ (PSA- kaart) om visumvrij te reizen naar Suriname. Toeristen die nog geen gebruik maken van de PSA-kaart kunnen de e-visa online aanvragen en krijgen die per e-mail opgestuurd.

- Publicidade -

VFS-Global heeft geïnvesteerd in de bouw van de website, zowel de backoffice als de costumer service. Dit project was kosteloos voor Suriname.

Foto: Kabinet van de Vice President

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: