spot_img
spot_img

Onderwijsministerie houdt scholen langer gesloten

De schooldeuren blijven langer gesloten, dat deelde de minister, Lilian Ferrier, van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWT) mee tijdens de dagelijkse Covid-19 persconferentie.

Atualizado há

- Publicidade -

Gelet op de huidige ontwikkelingen van Covid-19 kan het onderwijsministerie de scholen niet opendoen op 15 april zoals eerder gesteld is. Op 16 maart heeft de minister aangekondigd dat de paasvakantie verlengd wordt tot en met 14 april. De bedoeling was dat de school weer op 15 maart open zou gaan. Dit is volgens Ferrier niet haalbaar als men de huidige veiligheidscriteria van Covid-19 in acht moet worden genomen.

“Om community spreading te voorkomen is het nodig om de scholen gesloten te houden”, zegt de minister. In verband met de later start van de school heeft het ministerie al enige voorbereidingen getroffen. Het ministerie zal distance learning aanbieden via televisie producties. Er is gekozen voor televisieproductie omdat men de mensen zo landelijk kunnen bereiken met de bedoeling dat de leerlingen geen leerachterstand oplopen. He is de bedoeling om volgende week al te starten met stream onderwijs via de televisie voor de kinderen van de vijfde en zesde klassen.

Laat je reactie achter.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: