spot_img
spot_img

Onderafdelingen Para distantiëren zich van brief voorzitters

Atualizado há

Assembleelid Patrick Kensenhuis was de grote afwezige ophet bijzondere congres van de Nationale Partij Suriname (NPS) die op zondag 23 februari is gehouden in Grun Dyari. Tijdens dat congres kreeg hij geen ondersteuning van de onderafdelingen van Para.

 

De drie onderafdelingen en twee werkgroepen van Para hebben afstand gedaan van de brief die de voorzitters naar het afdelingsbestuur en de leiding van de partij hebben geschreven. Volgens de onderafdelingen van Para zijn ze nooit geraadpleegd, en zijn ze van mening dat het hier om een ondemocratische handeling gaat. Ze vragen de partijleiding de voorzitters van de 3 onderafdelingen en de twee werkgroepen te vervangen.

 

De Paranen benadrukken dat het om soloacties gaat van de voorzitters. NPS parlementariër heeft reeds te kennen gegeven dat hij geen belangstelling meer heeft voor kandidatering op DNA niveau aangezien er volgens hem een onwerkbare situatie is ontstaan. Kensenhuis is van plan een eigen fractie te vormen in De Nationale Assemblee.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App