spot_img
spot_img

OM Nederland wil euro 89 miljoen van Parmessar

Atualizado há

- Publicidade -

In Nederland kan een Surinamer het record van het hoogste ontnemingsvordering ooit in de

Nederlandse geschiedenis op zijn naam krijgen.

Het gaat om Bhagwandath Parmessar die ruim 89 miljoen Euro lichter gemaakt kan worden door het Openbaar Ministerie in Rotterdam.

- Publicidade -

Bhagwandath heeft een celstraf van 4,5 jaren achter de rug voor enkele ‘kleine’ misdaden, maar het OM probeerde hem voor langere tijd achter slot en grendel te zetten voor drugshandel. Dit kon echter niet bewezen worden. het OM is erop gebrand om Parmessar betaald te zetten voor de harde vermoedens waarbij hij zich aan grootschalige drugshandel zou hebben schuldig gemaakt. Middels het innemen van het mega ontnemingsvordering hoopt het OM haar doel te bereiken, maar daar zal de rechtbank nog over moeten oordelen.

Parmessar en zijn broer Bisoen waren in 2002 het middelpunt van een grote politieoperatie in Nederland waarbij de bedrijven van de broers in Suriname ook onder vielen. Tijdens dat onderzoek werden er invallen gepleegd bij de Yokohama-autozaken van de broers alsook de wisselkantoren en casino’s waar de broers grootaandeelhouders zijn. ook hun huizen bleven niet onbespaard. Tijdens dat onderzoek werd er geen korrel drugs gevonden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: