spot_img
spot_img

NPS somber op 40 jaar staatskundige onafhankelijkheid

Atualizado há

De Nationale Partij Suriname (NPS) blikt somber terug op de herdenking van 40 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

De NPS heeft aan de wieg gestaan van de Surinaamse onafhankelijkheid en is niet blij met hoe het momenteel gesteld is met de Surinaamse economie. “Aan de vooravond van 40 jaar herdenking van de onafhankelijkheid zijn wij bezorgd over de ontwikkelingen in ons land. Erwordteendomper gelegd op de feestvreugde vanwege de deplorabele financiële positie van de staat en de dramatische gevolgen voor de burgers.

De regering Bouterse schijnt maar niet bij machte te zijn een prudent, vertrouwenwekkend beleid te voeren. Integendeel dreigen wij af te stevenen op een debacle. Mooie woorden en beloften ten spijt heeft de regering slechts verarming en wanhoop gebracht”, schrijft de NPS is een Srefidensi-boodschap. “Vele hardwerkende Surinamers zijn door de recente lastenverhoging en recente devaluatie van onze munt berooft van een aanzienlijke hoeveelheid koopkracht. Ditheefternstigegevolgen voor de kwaliteit van het bestaan en het sociaal welbevinden. Vele burgers leven thans rond een onaanvaardbaar bestaansminimum.

De regering Bouterse heeft alle middelen ingezet om verkiezingswinst te behalen. Daarbij is er niet voor geschroomd om populisme, loze beloften en misleiding op grote schaal toe te passen. De regering heeft niet gezorgd voor duurzame ontwikkeling. Integendeel zijn wij met rasse schreden achteruit gegaan”, Aldus de verkalring van de NPS; een van de grondleggers van de Surinaamse onafhankelijkheid.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: