spot_img
spot_img

Noordzee vervangen door Sebita Gopal

Atualizado há

- Publicidade -

Sinds woensdag 17 april mag Sebita Gopal zich de nieuwe directeur bij de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) noemen. Zij nam de leiding over van Edwin Noordzee.

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid gaf aan dat Noordzee een goede job gedaan heeft en dat hij op het ministerie zelf te werk gesteld zal worden. Noordzee zal zich bezig houden met het inwerken van vijftig Cubaanse artsen, waarvan 26 ingezet zullen worden in de primaire gezondheidszorg in de kustvlakte waar de RGD over gaat. De rest zal in het binnenland geplaatst worden. Verder zal Noordzee ook de Milagros- oogmissie trekken en de Cubanen die het Wanica Ziekenhuis zullen draaien inwerken.

De nieuwe RGD directeur Gopal die een zus van de minister van Sport- en Jeugdzaken is, stelt in het vooruitzicht een optimale dienstverlening naar de samenleving via RGD te bieden. De gezondszorg moet toegankelijk en bereikbaar zijn. Haar extra focus zal zijn op de preventie van de gezondheidszorg.

- Publicidade -

De bond bij de RGD is minder gelukkig met de gang van zaken. Zij hebben middels een petitie aan de minister van Volksgezondheid geklaagd over het optreden van 2 onder directeuren en een manager te weten Ariadne Colli, Reita Hasnoe en Clyde Starke. De Bond eist dat de 2 onder directeuren per direct worden vervangen. Elias beloofde de brief door te nemen en binnen twee weken met een oplossing te komen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: