spot_img
spot_img

Nieuwe verkeerssituatie Van ‘t Hogerhuysstraat

Atualizado há

- Publicidade -

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) meld dat de verkeerssituatie aan de Van ‘t Hogerhuysstraat direkt na de openstelling van de Beekhuizenbrug gewijzigd zal worden.

Er zal een 40 meter lange portaal met veekeerslichten geplaatst worden aan de Slangenhoutstraat, die over de Van ‘t Hogerhuysstraat zal lopen. De nieuwe situatie zal dus bij het kruispunt Slangenhoutstraat en Van ‘t Hogerhuysstraat te zien zijn.

De Van ‘t Hogerhuysstraat richting Latour heeft een rijstrook extra gekregen. Er is een eilandje geplaatst op het wegdek voor het links afgaand verkeer, waardoor er niet rechtdoor gereden kan worden.

- Publicidade -

Deze gewijzigde weg situatie zal ervoor zorgen dat het verkeer alle kanten op kan gaan. Tot nu toe kon het verkeer vanuit Slangenhoutstraat niet rechtsaf slaan in de Van ‘t Hogerhuysstraat. Nu zal dat wel mogelijk zijn.

Volgens de afdeling Verkeer zullen de filles niet geheel verholpen zijn, maar er zal een vlottere doorstroom zijn. De werkzaamheden zijn ongeveer een maand terug begonnen en nu haast af. Er worden nog enkele kleine werkzaamheden afgerond.

Het ministerie van OWT en C meld dat de officiele opening van de Beekhuizenbrug en ingebruikname van de verkeerslichten heel binnenkort zal zijn.

Foto: OWT en C

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: