spot_img
spot_img

Nieuwe ministers zijn aangescherpt in het weekend

De nieuwe ministers van het kabinet Chan Santokhi en Ronnie Brunswijk zijn dit weekend aangescherpt zodat zij een solide start kunnen maken.

Atualizado há

- Publicidade -

Het regeerteam is dit weekend in een tweedaagse retreat bijeengenomen in het Courtyard by Marriott hotel, waarbij verschillende deskundigen presentaties gaven met betrekking tot beleid, comptabiliteit, bestuur, leiderschap, media en protocol. De presentaties van zaterdag en zondag zijn bedoeld om een goed uitgangspunt te zijn voor de bewindslieden om op een solide manier te beginnen met de werkzaamheden op hun ministeries.

Zij zullen met hetgeen zij dit weekend hebben meegekregen een eerste indicatie hebben van wat van hun verwacht wordt. De eerste vervanger van de vicepresident benadrukt dat het nieuwe ministersteam inmiddels instructies heeft gekregen van wat van hem verwacht wordt tot en met eind juli. De ministers zullen heel scherp worden gemonitored voor wat betreft de uitvoering.

Na hun overname op de nieuwe werkterreinen is er op het Kabinet van de President een eerste regeringsvergadering geweest, waarbij onder andere de aspecten van overname aan de orde zijn geweest. Op vrijdag 17 juli is de leiding op de verschillende ministeries protocollair overgedragen aan de nieuwe bewindsvoerders. De nieuwe leidinggevenden zullen volgens minister Albert Ramdin hun respectieve departementen in de komende maanden en jaren beter leren kennen. Ramdin is in het nieuwe kabinet minister van Buitenlandse Zaken, International Business & Internationale Samenwerking tevens eerste vervanger van vicepresident Brunswijk.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: