spot_img
spot_img

Nieuwe JusPol minister vraagt ondersteuning personeel

Atualizado há

- Publicidade -

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft het personeel op het ministerie opgeroepen om hem alle ondersteuning te geven om samen het ministerie te doen uitblinken. De bewindsman heeft dit donderdag gezegd tijdens een kennismakingsbezoek waarbij hij de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor heeft aangedaan

De minister geeft aan dat hij een goede communicatie wenst met alle medewerkers. Amoksi zwaait vanaf 16 juli de scepter op het ministerie en wenst met alle functionarissen te werken aan het beleid. Na alle kennismaking en oriëntatie bezoeken, zullen de diverse afdelingen in de gelegenheid gesteld worden een presentatie te houden voor de bewindsman. Op deze manier wenst hij een beter beeld te krijgen van de diensten, waardoor het beleid beter aangestuurd wordt.

De JusPol minister vindt dat er geen belemmering moet zijn voor het personeel om hem te bereiken. “Indien u met een persoonlijke issue zit en op audiëntie wenst, moet dat kunnen. Ik sta er open voor om u te ontvangen. De interne communicatie moet versterkt worden”. Vele medewerkers hebben het op prijs gesteld dat de minister die stap dichterbij naar het personeel heeft gemaakt en hebben op hun beurt beloofd alle medewerking te verlenen om het ministerie tot grotere hoogte te tillen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: