spot_img
spot_img

Nieuw huis voor Nos Kasita

Atualizado há

- Publicidade -

Nadat een brand het hele onderkomen van het kindertehuis Nos Kasitaop 29 juli 2013 in de as legde, kunnen de jongens en meisjes van het tehuis binnenkort weer in hun eigen onderkomen blijven. Op woensdagavond 12 november mocht directrice Charlotte Dakriet samen met  de kinderen de officiële opening van de nieuwbouw verrichten middels het doorknippen van een lint.

President Desi Bouterse en minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting waren ook aanwezig bij de officiële ingebruikname.  Bouterse roemde de begeleiders van de kinderen, vanwege de zware taak die zij op zich hebben genomen.

Het nieuwe tehuis kan 96 jongens en meisjes opvangen. Het gebouw heeft een oppervlakte van achthonderd vierkante meter, telt twee verdiepingen met in totaal acht grote slaapkamers, die allen een eigen bad en toilet hebben. Tevens zijn er twee grote ruimten die eventueel als eetzaal of studeerkamer gebruikt kunnen worden.  Op het erf staat behalve een basketbalveld ook een grote recreatietent.

- Publicidade -

Voordat de kinderen daadwerkelijk hun intrek kunnen nemen inm het nieuwe gebouw, moeten nog enkele formaliteiten worden afgerond.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: