spot_img
spot_img

Nieuw concept Bergendal trekt veel belangstellenden

Atualizado há

- Publicidade -

De verlaagde tarieven hebben nu reeds resultaat: vanaf de introductie van het nieuwe concept van Bergendal Eco, Cultural & River Resort, krijgt het bedrijf meer boekingen en is er een grotere behoefte aan informagtie. Binnenkort zal er door het bedrijf een campagne gelanceerd worden om de verandering tot in de puntjes uit te leggen.
“Bij velen heerst het idee dat het tarief voor het ‘all-in’ pakket van US$ 118 per persoon (transport, een overnachting, drie maaltijden en een historische boswandeling), is verlaagd naar US$ 90. Men denkt dus voor een lager tarief hetzelfde te krijgen”, meent Ben D’Leon, sales en commercial manager van Bergendal. “De US$ 90 houdt in transport, een nachtje slapen en ontbijt”, benadrukt D’Leon.

 

Bergendal is ingaande 1 november overgegaan tot een ‘vrij’ concept in het weekend waarbij bezoekers vanaf nu zelf mogen bepalen wanneer het complex wordt aangedaan en verlaten. Verder kan het publiek nu kiezen voor verblijfspakketten, waarbij de klant een keuze kan doen uit de  vier eetgelegenheden in plaats van het lopend buffet. Klanten kunnen nu ook vanaf US$ 22 een ‘lunch en diner’ van te voren in elkaar zetten.

- Publicidade -

“We komen met een uitgebreide campagne om de mensen uit te leggen over de veranderingen, wat het inhoudt en uiteraard over de voordelen”, geeft D’Leon aan. “We doen dit uiteindelijk voor de gast. Hospitality is all about de gast tevreden stellen.”

 

Naast de populaire activiteiten als de kabelbaan en het kajakken zijn een kinderopvang, een ‘welness’ center, picknick toegevoegd en zijn trouwmogelijkheden toegevoegd om de tijd doorgebracht in de jungle, aangenamer te maken.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: