Tijdens de dagelijkse persconferentie over Covid-19 gaf Danielle Veira, directeur Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), te kennen dat  er maatregelen getroffen zullen worden wat betreft personen die met een KLM-vlucht naar Nederland zijn gegaan. Met betrekking tot de repatriatievluchten wordt er eerst gekeken naar degenen die een SLM-ticket hebben. Personen hebben ook de gelegenheid om een on way SLM-ticket aan te schaffen om met de repatriatievluchten naar Suriname te komen.

Passagiers van de KLM moeten Euro 700 betalen om overgevlogen te worden naar Suriname. Deze klanten van de KLM moeten bij het vliegmaatschappij aankloppen zodat ze een voucher kunnen krijgen van KLM. “Je kan niet met een KLM-ticket op een SLM-vlucht. KLM-passagiers zullen daarover met hun vliegmaatschappij contact moeten opnemen”, zegt Veira.

Publicidade

Bekijk ook:

Op 20 april arriveren 200 Surinaamse ingezetenen, die ondergebracht zullen worden op verschillende locaties. Het Nationale Covid-19 Management Team en het ministerie van Volksgezondheid doen er alles aan om de minimale voorzieningen in place te hebben. Alle locaties zijn gescreend en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Torarica, Rivas Place, Residence Inn en Zorg Hotel zijn vier van de locaties die gereed zijn gemaakt.

Foto: Archief LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar