spot_img
spot_img

Newmont Suriname heeft ruim US$ 578.035,39 gedoneerd aan gezondheidssector

Fonds van US$1,2 miljoen beschikbaar.

Atualizado há

- Publicidade -

Tot op heden heeft Newmont Suriname US$ 578.035,39 aan medische apparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan gezondheidsautoriteiten en medische instellingen in Paramaribo en de omliggende gemeenschappen. De afgelopen maanden heeft Newmont nauw samengewerkt met SU4SU om de donaties te coördineren. Het totale toegezegde fonds voor Newmont Suriname is US $ 1,2 miljoen.

Dit fonds maakt deel uit van een wereldwijd initiatief dat begin april door Newmont werd aangekondigd om gastlanden en gemeenschappen te helpen mensen te beschermen en te herstellen van de gevolgen van de pandemie. Newmont’s Suriname wnd. Communications Manager zegt dat dit fonds als onderdeel dient van Newmont Suriname haar doel om levens te verbeteren door middel van duurzame mijnbouw, en te fungeren als katalysator die veerkracht creëert op lange termijn en voor toekomstige gemeenschapsontwikkeling om gemeenschappen, medische instellingen en andere organisaties te helpen om Covid-19 te bestrijden.

Newmont Suriname zal de autoriteiten en gemeenschappen rondom onze operaties blijven steunen om de verspreiding van het virus te voorkomen en de gevolgen van COVID 19 te verzachten. De Merian-mijn van Newmont Suriname heeft met succes het COVID-19-beheerplan geïmplementeerd om het risico van verspreiding van het virus te minimaliseren en de veiligheid van werknemers en contractors op site te waarborgen. Het plan wordt regelmatig geëvalueerd en in overeenstemming met de protocollen van lokale en nationale gezondheidsautoriteiten. Het bedrijf zal de geïmplementeerde preventieve maatregelen blijven handhaven om het risico van verspreiding van Covid-19 op site te blijven minimaliseren.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: