spot_img
spot_img

NDP Young Women geven senioren vaders in Ashiana knipbeurt

Atualizado há

- Publicidade -

NDP Young Women hebben de senioren mannen oftewel de vaders van Huize Ashiana een knipbeurt gegeven in verband met vaderdag. Naast een knipbeurt kregen de mannen ook een hapje en een drankje gehad. De NDP Young Women heeft ook de instelling een donatie gedaan van verbruiksmiddelen zoals volwassen pampers, handschoenen en anderen.

Volgens de coördinator van de NDP Young Women, Anushka Gopalrai, wilde het team iets terug doen voor de vaders. Toen is er voor dit project gekozen waarbij het accent niet op het materiele wordt gelegd. Het gaat hier allemaal om een daad dat uit het hart gedaan wordt. Het gaat eveneens om het gebaar naar deze groep toe. Gopalrai vindt dat de groep van senioren burgers nooit en te nimmer vergeten mag worden. Kinderen moeten altijd proberen om wat tijd door te brengen met hun ouders al is het een keer in een week.

De minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), André Misiekaba, heeft eveneens een bezoek gebracht aan het tehuis. Hij heeft ook meegedaan aan het knippen en scheren van de vaders van het tehuis. de bewoners van het tehuis hebben zit zeer op prijs gesteld.

- Publicidade -

Het NDP Young Women is een initiatief dat is ontstaan in 2014 onder enkele leden van de NDP jongeren. Er worden verschillende activiteiten ontplooid door de groep die uit vrouwen bestaat. het visie van deze groep is het versterken van de capaciteit van vrouwen door het aanreiken van politieke scholing en training.

Foto: LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: