spot_img
spot_img

NDP en VHP praten nogmaals

Atualizado há

Informateur en president Desi Bouterse gaat vandaag, maandag, door met zijn oriëntatiegesprekken. Opmerkelijk is dat de VHP wederom is uitgenodigd door Bouterse en wel voor de vierde keer sinds hij na de verkiezingsuitslag is begonnen met zijn oriëntatiegesprekken. De NDP, winnaar van de verkiezingen en geleid door Bouterse, merkt op dat er veel raakvlakken zijn tussen haar visie en die van de VHP als het gaat om de ontwikkeling van Suriname.

VHP, Chan Santokhi, Gabinete do Presidente2Welke kan Bouterse precies op wilt met de VHP is nog de vraag, maar zaak is dat geen enkele politieke partij tijdens de oriëntatie gesprekken zo vaak is uitgenodigd. De VHP en de NDP waren in aanloop naar de verkiezingen van 25 mei elkaars politieke rivalen waarbij de bejegening soms zo ver ging dat de rechter erbij werd gehaald.

Bouterse praat vandaag ook met de stichting Wan Okasi die zich bezig houdt met mensen met een visuele bepekring. Verder komt ook het comité Christelijke kerken op audiëntie bij de president tevens partijvoorzitter van de NDP.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: