spot_img
spot_img

“Nation building” masterclass

Atualizado há

Voorzitter Sheilendra Girjasing van de Stichting Vrienden van Commewijne en voorzitter S. Moestadja van Stichting Jamu zullen samen een “Masterclass Nation Building” organiseren.

In een persbericht staat: “Naties bestaan in verschillende soorten. De vorming daarvan is een lastig vraagstuk, omdat verschillende landen een eigen model ervan moeten ontwikkelen. Ook Suriname staat voor deze opgave”.

De masterclass bestaat uit 3 modules en wordt verzorgd door Prof dr. Ruben S. Gowricharn die verbonden is aan de Universiteit van Tilburg (Nederland). Gowricharn is een internationaal deskundige op het terrein van sociale cohesie van naties en transnationale vraagstukken.

De eerste en tweede module van de masterclass worden gehouden op respectievelijk zaterdag 16 en woensdag 20 augustus 2014. De locatie is de Flex Mall. De 3e module wordt op een nader te bepalen datum in 2015 gehouden.

Deelname aan de masterclass bedraagt SRD 100,00. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de heer S. Moestadja op het telefoonnummer 87555 01 of met mevrouw M. Boedhoe op het telefoonnummer 7413139. De deadline voor de inschrijving is op 10 augustus 2014.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: