spot_img
spot_img

Ministers van Volksgezondheid en Financiën bespreken financieringsopties in Rusland

Atualizado há

- Publicidade -

De ministers Gillmore Hoefdraad van Financiën en Antoine Elias van Volksgezondheid hebben gesprekken gevoerd in Rusland over het aanschaffen van medisch equipment, alsook het bespreken van financieringsopties. Het programma was ook opgenomen, het bezichtigen van een factory van het bedrijf Shvabe in Ekaterinburg.

Gesprekken werden eveneens gevoerd met het ministerie van Industrie en Handel, ten aanzien van het verder verbreden van de handelsrelaties tussen beide landen. Met het ministerie van Health werd gesproken over studiemogelijkheden voor Surinamers, op het gebied van medicijnen en in het verlengde hiervan werd gesproken met het managementteam van het overkoepelend bedrijf Rostec, waaronder het bedrijf Shvabe ook valt. Bij het laatste waren ook financiële instellingen aanwezig, waarbij direct de diverse financieringsopties werden besproken.

Vermeldenswaard is dat ongeveer twee maanden geleden Rusland reeds 140 duizend dollars aan hoogwaardig medisch apparatuur aan het ‘s Lands Hospitaal heeft geschonken.

- Publicidade -

In Rusland hebben de twee ministers een ontmoeting gehad met Surinaamse studenten en werden omstandig geïnformeerd, over de ervaringen van deze eerste studenten die Suriname na tientallen jaren weer in Rusland heeft.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: