spot_img
spot_img

Ministerie waarschuwt voor Charlie Charlie Challenge

Atualizado há

- Publicidade -

Het Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur is bezorgd over de Charlie Charlie Challenge op scholen. Er is een schrijven gestuurd naar schoolleiders oom erop toe te zien dat de leerlingen zich niet bezighouden met dit spel.

Charlie Charlie Chalenge2Op meerdere scholen hebben leerlingen dit spel, waarbij een Mexicaanse demon zou kunnen worden opgeroepen, gespeeld. Volgens Onderwijsdirecteur Patrick Peneux hebben meldingen heb bereikt dat het spelen van dit spel niet goed is afgelopen voor sommige leerlingen. “Je moet geen geesten oproepen die je niet kan bezweren”, zegt Peneux. Ook de jeugdpolitie heeft maandag via de radio aandacht besteedt aan dit vraagstuk en kinderen opgeroepen ver weg te blijven van dit spel.

De Charlie Charlie Challenge is binnen korte tijd uitgegroeid tot een rage onder vooral jongeren over de gehele wereld. Sommigen van hen zouden na het spelen van het spel bovennatuurlijke waarnemingen hebben ervaren in hun nabije omgeving.

- Publicidade -

De Charlie Charlie Challenge wordt gespeeld met twee potloden die gekruist op elkaar worden gezet op een stuk schrijfpapier. Op het papier staan er twee antwoorden, “Ja” en “Nee”.

De speler kan dan vragen stellen aan Charlie. de vragen worden beantwoord doordat een van de potloden naar de antwoorden wijst.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: