spot_img
spot_img

Ministerie van Onderwijs vang aan met afstand les geven

Per vandaag, 16 april, zullen kinderen van de langere school de lessen kunnen volgen op televisie.

Atualizado há

- Publicidade -

De lessen zijn te volgen op NII (8.3), TV Binnenland (8.6) en Rasonic, DNA TV, Dime TV en ATV. De minister van Onderwijs, Lilian Ferrier, heeft laten weten dat aan ouders een brief is gestuurd, waarin zij zijn geïnformeerd over het op afstand volgen van onderwijs. Onder andere zullen zij door de klassenjuf worden toegevoegd aan een Whatsapp groep, waarin zij dagelijks om 08:00 uur s’morgens lesmateriaal zal opsturen. Het correctiemodel krijgen zij de volgende dag opgestuurd. De ouders die vragen hebben, zullen die dagelijks kunnen stellen op een vast tijdstip.

Bekijk ook:

Omdat er nog geen zicht is wanneer het onderwijsproces in Suriname weer start, gebruikt het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur deze methode om leerlingen tijdens deze crisissituatie te onderwijzen. De minister bood haar verontschuldigingen aan voor het later aanvangen van de lessen op de televisie. De tijd om het uitzendschema samen te stellen heeft wat langer geduurd. Het ministerie moes rekening houden met landelijk bereik en met de lessen voor de verschillende leeftijdsgroepen. Maar het is zover.

Een overzicht van het uitzendschema van de lessen is te zien op de FB page en de website van: covid-19.sr, education.gov.sr en de Facebook pagina van het ministerie.

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: