spot_img
spot_img

Ministerie Openbare Werken sloopt illegale bouwsels

Atualizado há

- Publicidade -

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) heeft de afgelopen week bouwsels moeten slopen. Zowel aan de Burenstraat als de Anamoestraat heeft het ministerie sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Ondanks diverse aanmaningen om al hetgeen dat zonder een geldige bouwvergunning is opgezet te slopen, hebben de pandeigenaren geen gehoor gegeven aan de oproep.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het ministerie afgelopen week de bouwsels heeft gesloopt. Het bouwen op de berm en het bouwen tegen of op de grens is verboden. Afdeling Bouw- en Woningtoezicht (BWT) van het ministerie is de bevoegde afdeling die optreedt, als de samenleving zich niet houdt aan de voorgeschreven regels die gelden voor het bouwen. Samen met de bevoegde instanties voeren zij het werk uit.

Het ministerie van OWT&C roept de samenleving wederom op de nodige regels en procedures, die op papier zijn vastgelegd, in acht te nemen voor het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden. Hiervoor kan men altijd terecht bij de afdeling voor de nodige informatie. De afdeling drukt de mensen op het hart om zich eerst goed te laten informeren door de medewerkers van de afdeling Bouw en Woningtoezicht alvorens ze met het (ver)bouwen of renoveren van hun pand en schutting aanvangen.

- Publicidade -

Foto: NII/OWT&C

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: