Publicidade

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning is bereid het gesprek met het Douane korps aan te gaan. Het ligt in de bedoeling te kijken waar de angels liggen en proberen die eruit te trekken zegt de minister. Hij heeft namelijk een kennismakingsbezoek gebracht aan de douane. Er zal volgens de bewindsman gekeken wordt naar alle instituten waar het management versterkt kan worden.

Bij de douane zal gekeken worden wat de regering kan doen om het werk beter te doen en een stukje upgrading te brengen. Dus als het nodig is om die ondersteuning te brengen dan gaat de regering dat doen. Achaibersing is zich van bewust dat er verbetering moet komen in de werkomstandigheden van de douane. Hij heeft een wensenpakket van de douanebond ontvangen en zegt dat er nagegaan zal worden in welke mate en op welke wijze het korps tegemoet kan worden gekomen.

Publicidade

De minister benadrukt ook dat de regering momenteel niet in de omstandigheid zit dat zij alles kan faciliteren. Hij vraagt daarom redelijkheid en billijkheid van eenieder en ook dat iedereen een steentje bijdraagt en zodat het beter gaat. Minister Achaibersing: “Als we het beter hebben, dan zijn veel meer dingen mogelijk.”

Comentar

Comentar