spot_img
spot_img

Minister van Dijk-Silos vermoedt brandstichting bij Vreemdelingen Zaken

Atualizado há

Minister Jennifer van Dijk-Silos plaatst vraagtekens bij de brand die vrijdagavond heeft gewoed bij een van de gebouwen van het Ministerie van Justitie en Politie.

De bewindsvrouw zegt het onderzoek af te wachten, maar vermoedt dat er brand is gesticht in het gebouw waar onder andere de afdeling Vreemdelingen Zaken gehuisvest was.Jennifer van Dijk-Simons, Juspol, Justitie en PolitieDe minister heeft enkele dagen geleden aangekondigd dat er een onderzoek komt naar gesjoemel met verblijfsvergunningen op deze afdeling. Zij had de informatie dat vreemdelingen grote sommen geld onder de tafel moesten betalen als zij een verblijfsvergunning wilden voor Suriname. Het hoofd van deze afdeling is reeds bedankt.

Het Openbaar Ministerie (OM) is ingeschakeld om deze vorm van corruptie tot de bodem te onderzoeken. De minister zegt dat als blijkt dat nog meer mensen zich schuldig hebben gemaakt aan het aannemen van smeergelden ook zij erop mogen rekenen binnenkort ontslagen te worden. het gebouw vloog echter vrijdag in brand en is veel bewijsmateriaal verloren gegaan.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: