spot_img
spot_img

Mensen met Covid-19 klachten zoeken hulp niet meteen op

Personen lopen nog steeds 3 tot 5 dagen rond met Covid-19 klachten.

Atualizado há

- Publicidade -

Infectioloog Stephen Vrede, geeft aan dat mensen die met Covid-19 besmet zijn soms 3 tot 5 dagen klachten hebben en daarna medische hulp zoeken. Tijdens de Covid-19 persconferentie deed hij een beroep op de gemeenschap om bij de geringste klacht de huisarts of de lijk 178 moeten raadplegen. Hoe langer men met het virus rondloop, des te meer personen die kan besmetten met het virus.

Vrede geeft eveneens aan dat oudere personen en personen met aanvullende ziektes meteen hulp moeten zoeken zodat ze zo snel als mogelijk gediagnoseerd worden om een slecht verloop te voorkomen. Belangrijk geringe symptomen zijn koorts, keelpijn, hoesten, hevige hoofdpijn, reuk en smaak verlies.

Het aantal positieve gevallen nu gesteld op 1131 personen. Suriname is binnen enkele dagen de 1000 gevallen gepasseerd. Het aantal actieve gevallen is 405 en 705 personen zijn officieel genezen van het virus. Suriname telt officieel 21 personen die aan het virus zijn komen te overlijden. Twee personen bevinden zich op de Intensive Care Unit en 341 personen zijn in overheid quarantaine.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: