spot_img
spot_img

Melkcentrale verhoogt prijzen van haar producten

Bedrijf heeft te maken met verhoogde kosten.

Atualizado há

- Publicidade -

De Melkcentrale N.V. heeft bekend gemaakt dat ze met ingang van donderdag 1 oktober, de prijzen van haar producten moet wijzigen. De reden voor deze prijsverhoging op haar assortiment, is dat door de unificatie van de wisselkoers de grondstofkosten waaronder kosten van rauwe melk en van hulp – en verpakkingskosten sterk zijn gestegen. Tevens zijn de kosten van producten en diensten van derden toegenomen.

Melkcentrale stelt dat vermeldenswaard is, dat sinds september 2017 tot heden geen prijsaanpassingen zijn doorgevoerd hoewel de opkoopprijs van rauwe melk tot 2 keren toe is aangepast. De Melkcentrale N.V. heeft tot dan middels haar efficiënte bedrijfsvoering deze meerkosten kunnen absorberen zonder de consument iets van te laten merken.

Deze prijsaanpassing is noodzakelijk voor de continuïteit van de melkveesector en melkvoorziening om ondanks de moeilijke financieel economische periode die wij met ons allen tegemoet gaan de nodige investering te kunnen blijven plegen, waardoor de kwaliteit van ons assortiment gewaarborgd blijft.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: