spot_img
spot_img

Medewerkers Biza protesteren

Nog geen salaris ontvangen

Atualizado há

- Publicidade -

Medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) hebben gisteren geprotesteerd bij het ministerie van Biza. Het betreft een groot groep ontevreden medewerkers die maar niet ingezet lan worden. Het betreft twee groepen te weten een die wel beschikt over een beschikking en een ander die niet beschikt over een beschikking. Deze ontevreden medewerkers hebben geen salaris ontvangen.

De minister van Biza, Bronto Somohardjo, heeft de ontevreden medewerkers toegesproken. Hij zegt de medewerkers hun standpunt te begrijpen maar vraagt ook begrip van zijn kant uit. Hij maakte duidelijk dat hij er slecht 3 maanden aanzit als minister en dat is niet genoeg om het vernietigend beleid van de afgelopen vijf jaren op te lossen.  Hij legde uit dat er veel misstanden zijn geconstateerd. Zo zijn er duizenden beschikking uitgegeven die niet volgens de juiste procedure zijn uitgegeven.

Hij verzekert de medewerkers dat er voor oplossingen gezocht wordt voor deze groep. ER is reeds al een aanvang gemaakt met de online registratie.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: