spot_img
spot_img

Mangolaan officieel opgeleverd

Atualizado há

- Publicidade -

De Mangolaan die langer dan 40 jaar kapot was, is nu makkelijk begaanbaar. De betegelde Mangolaan is afgelopen zaterdag in bijzijn van vele buurtbewoners van Charlesburg en derden ceremonieel opgeleverd. De aanpak van de Mangolaan valt onder het Dalian 4 project. Voor wat de aanpak van deze weg betreft is niet alleen de weg aangepakt maar ook de afwatering omdat de weg bij regenval vaak onder water zat.

De minister van Openbare Werken Transport en Communicatie(OWT&C), Vijay Chotkan nam uit handen van de General Manager van Dalian het opleveringsdocument in ontvangst. Alvorens de weg werd opgeleverd ging er een officieel gedeelte aan vooraf. De minister van OWT&C geeft aan dat de regering wederom bewezen heeft te werken aan duurzame ontwikkeling en dat de afspraken met de bevolking worden nagekomen.

- Publicidade -

Minister Chotkan gaf als laatst aan dat de weg niet gemaakt is om als racebaan gebruiken te worden of dat de kinderen niet veilig kunnen lopen. Men moet goed op zichzelf gaan letten en heel goed omgaan met de opgeleverde weg. Volgens de minister zullen er nog andere wegen in de omgeving aangepakt worden. Ondervoorzitter van de DNA, Melvin Bouva kwam ook aan het woord. Hij is ingenomen met het project en meer nog dat de aanpak van de mangolaan ook in het project is opgenomen. Hij gaf aan dat er ook werk van gemaakt moet worden dat de mangolaan die nu een verbindingsweg is zal beschikken over een safe city camera zodat de veiligheid van de omgeving beter kan worden gegarandeerd.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: