spot_img
spot_img

Man staat terecht voor verkrachting zwangere

Atualizado há

- Publicidade -

Carlos B. wordt verdacht een twintigjarige nichtje van zijn vrouw op 4 juni te hebben verkracht. Het slachtoffer is nu zeven maanden zwanger. Volgens Carlos B. heeft hij de dame niet verkracht, maar had zij gewillig seks met hem. De verdachte kon de verleiding niet weerstaan toen hij, op weg naar de kamer, haar uit de badkamer zag komen slechts in een bustehouder en onderbroek.

 

Het slachtoffer is woonachtig in Frans-Guyana maar is vaak in Suriname. Een tante van het slachtoffer tevens schoonzus van Carlos B. is gehoord door rechter Marie Mettendaf. Volgens haar verklaring kon het slachtoffer nauwelijks lopen en kwam er bloed uit haar mond toen de tante na het werk thuis arriveerde. Zij vroeg Carlos B. meteen als hij seks met haar gehad had, maar dat ontkende hij. Volgens hem vroeg het slachtoffer hem om babyspullen en mocht hij seks met haar hebben in ruil daarvoor. Naar zeggen van Carlos B. heeft hij haar toen twee klappen gegeven.

- Publicidade -

 

Volgens de tante waren de betreffende babyspullen reeds gekocht. De tante geloofde het verhaal niet en bracht het slachtoffer naar de dokter om te weten te komen als ze inderdaad verkracht was. Zowel de vroedvrouw als de gynaecoloog stelden beiden na onderzoek vast dat er sprake was van verkrachting. De tante deed toen direct aangifte tegen Carlos B. en werd hij opgesloten.

 

Volgens verklaringen van de buurvrouw rende het slachtoffer in de regen naar haar huis. Toen ze naar buiten ging vroeg Carlos B. haar als ze op zijn zoontje kon passen, aangezien het twintigjarig slachtoffer dat weigerde. De buurvrouw zei aan de rechter dat het slachtoffer alsmaar huilde, niet goed kon lopen en beefde.

 

Carlos B. bleef erbij dat zij vrijwillig seks met hem heeft gehad. Het slachtoffer zei dat de verdachte na de seks haar ruw behandeld heeft. De zaak wordt op 8 januari 2015 verder behandeld.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: