spot_img
spot_img

Man overlijdt nadat die in Nickerierivier terecht kwam

Atualizado há

- Publicidade -

Een man is vorig week komen te overlijden nadat die in de Nickerierivier terecht kwam. Het gaat om Danny Gordon (47) die niet lang nadat hij daaruit was gered in het ziekenhuis kwam te overlijden. De politie van Wageningen kreeg de melding dat een bewoner van het inheemse dorp Utrecht in de langs het dorp stromende Nickerierivier terecht was gekomen en in de diepte was verdwenen.

De wetsdienaren koersten na de melding naar de plek van het gebeurde om een onderzoek in te stellen. De politie bracht Gordon zo snel mogelijk naar het Petronella Ziekenhuis in Wageningen, alwaar een arts geprobeerd heeft zijn levensgeest op te wekken door hem te reanimeren. Helaas zonder succes.

Uit het politionele onderzoek is naar voren gekomen dat Gordon aan het werk was toen hij zich onwel voelde. Hij werd door een leidinggevende weggestuurd, zodat hij naar de dokter kon gaan. Volgens verklaring van zijn vrouw kwam hij thuis en ging vervolgens naar de rivier om zich op te frissen. Plotseling zag zij hem niet meer en vermoedde dat hij in de diepte was verdwenen. Zij sloeg alarm en het gelukte enkele dorpsbewoners om Gordon te vinden en uit de rivier te halen.

- Publicidade -

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: