spot_img
spot_img

Man overlijdt na beschoten te worden in eigen woning Kinkajustraat

Atualizado há

De 21-jarige Rinaldo Leons  die gisteren werd beschoten is in het ziekenhuis overleden. Hij werd op maandag beschoten door een tot nog toe onbekende persoon op zijn woonadres in de Kinkajustraat te Paramaribo.

Enkele uren na aankomst in het ziekenhuis is Leons overleden ten gevolge van de opgelopen schotverwondingen. Het motief voor het schieten op Leons is vooralsnog niet bekend bij de politie.

- Advertisement -

De politie van het ressort Latour kreeg telefonisch de melding dat de jongeman was neergeschoten. De moeder van het slachtoffer verklaarde dat haar zoon Rinaldo in de woonkamer lag te slapen. Plotseling rende hij naar haar toe met de mededeling dat hij beschoten was. Leons werd vervolgens per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De schutter heeft op het slachtoffer geschoten nadat hij een beslag plank van de woning deels verwijderd had. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het ontzielde lichaam van Leons is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie van bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: