spot_img
spot_img

Man overlijd bij vermoedelijke woninginbraak

Atualizado há

- Publicidade -

Een man is dood aangetroffen in zijn woning op zijn woonadres te Ephraimzegen in het politie ressort Latour. Het gaat om de 52-jarige Joe Louis Primchand die op 9 augustus  dood aangetroffen is in een slaapkamer in zijn woning.

De Politie werd gebeld door een huisbewoner van het slachtoffer, die aangaf dat er bij hun thuis was ingebroken en dat Primchand waarschijnlijk was neer geschoten. De politie ging voor onderzoek ter plaatse en trof het ontzielde lichaam van de man voornoemd aan in een slaapkamer. Het lijk vertoonde sporen van geweld aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Volgens verklaring van de belster hoorde zij een gestommel in het huis. Ze had het geluid gehoorde als dat van een schot welke af ging.

Een der toegangsdeuren tot de woning vertoonde sporen van braak. Uit het huis moeten twee zangvogels en een jachtgeweer zijn gestolen. Het is vooralsnog niet duidelijk wat voor soort verwonding de overledene aan het hoofd heeft opgelopen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk door de politie voor obductie in beslag genomen. De politie van Latour heeft deze zaak voor nader onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: