spot_img
spot_img

Man gooit metalen pijp tegen hoofd winkelierster

Atualizado há

- Publicidade -

De 34-jarige Quincy R. heeft een metalen pijp tegen het hoofd van een winkelierster gegooid. Daarbij raakte ze gewond. De man werd  door politie van Coronie op 02 september opgespoord en aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld.

Quincy wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling gepleegd op dinsdag 13 augustus van dit jaar.Een winkelierster zat voor de ingang van haar winkelzaak in het district Coronie en bij die gelegenheid werd zij lastig gevallen door Quincy. Haar 37-jarige zoon schoot haar te hulp en duwde Quincy herhaaldelijk tegen te borst weg van het winkelpand.

Quincy werd boos pakte een metalen pijp van de grond en gooide die in de richting van de winkelierster en haar zoon. Daarbij kwam de pijp tegen het hoofd van de vrouw aan die gewond raakte.

- Publicidade -

Hij en de zoon van het slachtoffer werden beiden aangehouden ter voorgeleiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Quincy in verzekering gesteld en is de zoon van het slachtoffer na verhoor heengezonden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: