spot_img
spot_img

Man bezorgt ex-vriendin grote snijverwonding in gezicht

Atualizado há

- Publicidade -

Een man heeft zijn ex-vriendin dus danig mishandeld dat ze tegen een glazendeur aankwam. Het glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding op liep in haar gelaat. De 39-jarige John K. is hiervoor op 7 augustus door de politie van het bureau Latour aangehouden voor zware mishandeling.

De man viel in een woeste bui zijn ex-partner aan. De politie van Latour werd ingeschakeld voor een vechtpartij op een adres binnen het ressort.Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat de huidige vriendin van John de werkplek van John’s ex-vrouw aan deed om iets af te halen. De ex-vrouw werkt namelijk voor een dienstverlenend bedrijf. Er ontstond op een gegeven moment een woordenwisseling tussen de vrouwen. John’s vriendin bracht hem op de hoogte daarvan.

John deed de plek toen in een woeste bui aan en begon zijn ex-vrouw te mishandelen. Daarbij kwam het slachtoffer met haar gezicht tegen een glazendeur aan in de voorgevel van het gebouw waar zij werkzaam is. Dat glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding op liep in haar gelaat.

- Publicidade -

John werd aangehouden voor zware mishandeling en werd overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: